Pagina's

vrijdag 27 maart 2015

Flirten met een oude liefde

Hoewel het haken een aantal jaar geleden mijn hart heeft gestolen, flirt ik zo nu en dan nog wel eens met een oude liefde. Deze keer borduurde ik een design van Emily Peacock, zij ontwerpt echt superleuke borduurpatronen :-)


Kleurrijk en hip, dat zijn echt de sleutelwoorden die bij Emily Peacock passen, dus wég met het stoffige imago wat borduren nog wel eens kan hebben!


Ik heb er echt Héééééééééééél Lang over gedaan om dit kussen af te maken, met lange tussenpozen omdat ik weer werd opgeslokt door het haken :-) Uiteindelijk denk ik dat het twee jaar (!!) heeft geduurd van het begin tot het einde. Maar nu is ie dan eindelijk af, mijn Kiss-kussen!


Ik wens iedereen een heel fijn weekend met veel tijd om te haken, want volgens mij wordt het daar goed weer voor ;-) Ik ben aan het werk, maar verheug me op zes vrije dagen die in het verschiet liggen!

6 opmerkingen:

 1. Oh wauw! Dat is zeker hip borduren, lovely ;)
  Groetjes, Wendy
  Wendy's Mhaaksels

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He, dat brengt je terug naar vroeger tijden toen iedereen een rooskussen aan het borduren was..:-) Deze ziet er id anders uit.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wouw echt prachtig, heel knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat prachtig!! Heel tof om tussendoor te doen .. en duurt het dan 2 jaar, geeft toch niet! Het resultaat is prachtig. Net als je banner bovenaan trouwens :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie, ik lees ze met plezier!