Pagina's

donderdag 9 april 2015

Een wollig uitstapje en twee kleine beestjes

Afgelopen weekend maakte ik een wollig uitstapje met Margot naar Zaltbommel. We gingen eens kijken bij het inspiratiecentrum en de winkel van Wolplein.


De winkel van Wolplein zit in het centrum van Zaltbommel, in een prachtig, oud pand. Een heerlijke plek om even rond te dwalen...


En het inspiratiecentrum? Een moderne, kleurrijke tegenhanger van de Wolplein-winkel, met bovendien heel veel ruimte voor workshops. Ik kocht er een haakpakket voor een tapestry-tas, waar ik heel veel zin in heb om mee te beginnen....!
Maar eerst heb ik nog de nodige dingen af te ronden (ik probeer niet teveel projecten tegelijk te doen, want meestal eindigt dat in allerlei dingen die nooit afkomen en daardoor dus een hoop frustratie ;-))


Voor mijn zus haakte ik twee beestjes, die allebei als bedankje voor iemand worden ingezet.


Als eerste een beagle'tje, uit het boekje Minihondjes haken van Mitsuki Hoshi.


En een paardje, dit patroon kun je gratis vinden bij Stephanie van All About Ami (zij heeft nog veel meer leuke, gratis patronen op haar blog staan)


Ik heb nog een aantal projecten af te ronden voordat ik aan mijn tapestry-tas mag beginnen van mezelf (oh, wat streng ;-)!), ik moet een beetje zin maken! Hopelijk binnenkort meer....!

8 opmerkingen:

 1. Leuke uitstap. Zou hetzelfde aangeschaft hebben maar moet ook nog eerst enkele begonnen creaties verder afwerken. Hi ... schattige diertjes !!!

  Groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet ook wat strenger voor mezelf zijn! Ik heb nu ook weer teveel liggen, maar er komt niks af... Dus ik mag echt niets nieuws meer beginnen! Je beestjes zijn leuk geworden, knap hoor! Mij te priegelig!

  Fijn weekend! Groetjes, Ver a

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Vera! Moeilijk he, streng zijn? Er zijn zoveel leuke dingen om te doen, maar ook fijn als er een keertje wat af komt! Hou vol, ik ga vanavond ook weer verder aan een WIP ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke beestjes! Vooral dat paardje is zo schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. But wanna comment on few general things, The website pattern is perfect, the content material is really fantastic 토토

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I went over this internet site and I think you have a lot of great info , saved to favorites. 경마사이트

  BeantwoordenVerwijderen
 7. You have remarked very interesting details ! Also visit my site: 온라인카지노

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie, ik lees ze met plezier!