Pagina's

maandag 2 maart 2015

Snailmail

Afgelopen zaterdag kreeg ik echt de allerbeste snailmail ooit...! Onverwacht, maar precies op het juiste moment (op zo'n dag, waarschijnlijk kennen jullie ze ook, waarop er zoveel kleine dingetjes niet lekker lopen dat je relativeringsvermogen het niet meer bol kan werken) viel deze spannende envelop op de mat....


Mijn hart maakte een sprongetje! Wat zou erin zitten....?! Een korte handschriftanalyse vertelde me dat de envelop van mijn lieve vriendinnetje Margot afkomstig was.


Een lief kaartje met een kardinaalvogel erop (Margot en ik noemen 'm om duistere redenen liever appelvink, te lang verhaal om uit te leggen en bovendien dodelijk saai... ;-)) en een paar zelfgebreide sokken! Joehoe!


Een poosje geleden gingen Margot en ik samen op sokkenbreiles, maar helaas kon ik de lessen niet afmaken omdat ik teveel pijn in mijn nek kreeg van het breien... Margot was zo lief om van mijn bolletjes wol toch nog twee fantastische sokken voor me te maken :-) Blij mee (en ook blij met zo'n lieve vriendin)!

6 opmerkingen:

 1. Wat een fijne post! En wat lief dat ze van jou bolletje nog een paar prachtige sokken heeft gebreid. Ze zijn erg mooi!

  Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh dat is zeker lief! ❤️ geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaahhhh appelvinken zijn the bom! :)
  Ik ben blij dat jij blij bent met de sokken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn die sokken prachtig! Heel lief dat je vriendin ze voor jou heeft gemaakt, nu heb je niet alleen verwarmde voeten, maar ook een verwarmd hart ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk is het altijd, zulke verassingen op de mat. Zeker op een prutdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige sokken. Wat fijn om zo'n vriendin te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie, ik lees ze met plezier!