Pagina's

zaterdag 28 september 2013

Crochet to the Max(i Cosi)!

Weer eens iets anders... een haakopdracht voor Maaike, de mama van Hugo. Voor hem haakte ik eerder een giraffe. Hugo wordt straks Grote Broer van twee ongetwijfeld prachtige dames, mama Maaike is namelijk in verwachting van een meisjestweeling!


Ik haakte in opdracht twee hoezen van Zpagetti voor over het voeteneinde van de Maxi-Cosi. Het ideetje komt uit de Ouders van Nu (niet mijn lijfblad, maar wel het hare natuurlijk ;-))


Wat bedrieglijk eenvoudig leek, had uiteindelijk nog best wat voeten in de aarde (het "patroon" stelde weinig voor, dus kwam het aan op eigen inzicht), voordat het helemaal naar mijn zin was. Maar ik ben blij met het eindresultaat!


En de restjes...? Tja, daar kun je nog best wat leuks mee doen! Hartjes haken! Twee grote, lichtpaarse als symbool voor papa en mama en de drie kleine roze hartjes als symbool voor het drietal kids wat ze straks zullen hebben. Nu maar hopen dat Maaike er blij mee is :-)

8 opmerkingen:

 1. Leuk zo'n hoes! Mooi symbool, de 5 hartjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap gemaakt zeg , en ik vind de kleuren heel leuk . De hartjes maken het extra bijzonder .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Via Annemarie's blog (link your stuff) op die van jou terecht gekomen en wat is ie leuk! Ben volger geworden, ben benieuwd naar meer.
  Als je zin hebt, neem dan ook eens een kijkje op mijn blog(http://decreatieveuil.blogspot.nl). De lay-out hebben we in ieder geval al gemeen, ha, ha!
  Groetjes, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je dat mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie, ik lees ze met plezier!