Pagina's

zaterdag 12 juli 2014

Love is sweet

Ik blijf nog even in de vogeltjessferen.... met de remake van deze bruidsduifjes. Via mijn blog kreeg ik namelijk een berichtje van Mandy, die soortgelijke bruidsduifjes wilde hebben om cadeau te doen. Superleuke opdracht!


Helaas, een stolpje was niet meer te vinden, maar het leek Mandy ook heel leuk om de duifjes in een weckpot te doen. Nou, toen begonnen de ideeën op te borrelen...!


Snoephartjes onderin en de details van de duifjes in de kleurtjes van de snoephartjes...!


Zo zijn ze toch weer even anders dan de vorige twee en dat maakt ze juist zo leuk! (door het fotograferen door het glas lijken ze een beetje scheef geloof ik... ;-))


Een gestempeld kraft-label eraan met gehaakt hartje (stempels bij het Kruidvat gevonden een poosje geleden, maar soortgelijke letterstempeltjes zag ik ook laatst bij de Hema) en klaar! Een supergeslaagd project waar ik heel vrolijk van werd, dus Mandy: dank voor je opdracht!

{mijn oranje-borstjes zijn trouwens deze week uitgelicht in de Link Your Stuff van Annemarie's Haakblog, ik voel me vereerd en de oranje-borstjes... die blozen van al die aandacht!}

Fijn weekend allemaal!

13 opmerkingen:

  1. Zo ontzettend leuk! Zeker met die zoete snoephartjes onderin :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaaffff!!! Maar is dit cadeau nou uiteindelijk bij je zus beland?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij mijn zus? Nee... hoezo? Het was een opdracht via mijn blog en is uiteindelijk dichtbij Nijmegen terecht gekomen :-)

      Verwijderen
  3. Oh waaauw wat is dit een geweldige creatie zeg! Deze Mandy vind hm echt te gek :) Super! Achter de schermen haak ik ook. Maar je hebt mij weer op een erg leuk idee gebracht. Dankjewel!

    Een fijn weekend.
    Lieve groetjes, Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk idee! Echt super schattig. Heb je dat stokje gewoon klem gezet of zit dat vastgelijmd?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Margriet, het stokje heb ik op maat gezaagd en toen aan beide kanten een stukje vilt geplakt. Hiermee kan je het beter in de pot klemmen. Op elk uiteinde heb ik wel een beetje lijm gedaan, zodat het niet voor- of achterover kiepert.
      Groetjes,
      Suzanne

      Verwijderen
  5. Ziet er erg schattig uit! Leuk ook dat je bij Annemaries haakblog bent uitgelicht!

    Fijne zondag!
    Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Door die knappe foto hier beland. Wat een leuke blog zeg met heel wat prachtige creaties. Ben gelijk volger geworden.

    Fijne maandag! groetjes, Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat lief en leuk!!! Dit wil ik maken en eis dat er NU iemand in mijn omgeving aankondigt te gaan trouwen (waarom is de laatste mogelijkheid dit jaar al getrouwd), desnoods huwelijk ik mijn 7-jarig nichtje uit ;) De stolp was al fantastisch, maar deze is nog leuker!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Helemaal leuk ik zocht wel naar het patroon van de duifjes kon zealleen niet vinden en iets uitijn hoofd haken lukt niet mischien kunt u me op weg helpen

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie, ik lees ze met plezier!