Pagina's

zondag 23 december 2012

Aftellen naar kerst... deel 6

Vandaag een bijzondere blogpost, natuurlijk weer een kerststalfiguurtje wat ik jullie wil laten zien, maar toch een beetje anders dan anders. Ik haakte de engel al een tijdje geleden, maar heb haar gisteren pas in elkaar gezet. Omdat mijn kerstgroep voor mijn gevoel 'compleet'  was, heb ik haar een ander, bijzonder plekje gegeven.


Ze mag de komende, donkere dagen een oogje houden op mijn vader. Afgelopen 12 december was het alweer vier jaar geleden dat hij overleed aan de gevolgen van kanker. Ik weet dat er veel mensen zijn die een bijzonder iemand moeten missen en dat gemis kan rond de feestdagen nog groter voelen dan anders. Daarom wil ik er even bij stilstaan. Tot morgen, dan post ik baby Jezus (een beetje voorspelbaar ;-)) en op eerste kerstdag zien jullie de complete kerstgroep.

2 opmerkingen:

 1. Wat een schatje van een engel en wat heeft ze een mooi plekje!
  Ook jouw vader is zo te zien veel te vroeg heen gegaan. Heel begrijpelijk dat je hem juist op dit soort dagen enorm mist, maar ik ben er van overtuigd dat hij op een of andere manier toch ook een oogje op jou houdt. Sterkte met het gemis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Angelique, mijn vader ging inderdaad veel te vroeg. Ik vertrouw er ook op dat hij me nog steeds een beetje "in de gaten houdt" :-) Prettige gedachte is dat! Fijne feestdagen!

   Verwijderen

Dank je wel voor je reactie, ik lees ze met plezier!