Pagina's

woensdag 4 maart 2015

Crafts & Co

Zoals ik laatst al schreef: we waren pas een weekje in prachtig Limburg. Ik ben dol op het mooie heuvelachtige landschap, de rust en de ruimte in onze zuidelijkste provincie en voel me er altijd ontzettend thuis. Liefst kom ik er elk jaar een week, altijd op dezelfde plek, en toch ontdek ik steeds iets nieuws!


Deze keer ontdekte ik Crafts & Co, in de Sint Pieterstraat in Maastricht. Een geweldig concept (ze noemen het heel toepasselijk een Friendchise), waar allerlei verschillende creatievelingen hun spullen aan de man kunnen brengen in één grote, fijne winkel.


Wat een heerlijke, inspirerende plek! Ik denk dat velen van jullie er ook ontzettend van zouden genieten om daar even rond te snuffelen. Ik zag er keramiek, vilt, hele lieve huisjes van klei, gebrand hout, teveel om op te noemen. Maar dit kon ik echt niet laten liggen:Een superleuk, lief kettinkje, gemaakt door Marielle Limpens. Ik draag het met veel plezier, omdat het zo schattig is (en ook een goede tip: Bee Yourself ;-)) en omdat ik weet dat het geen massa-product is, maar met liefde gemaakt. Dus mocht je eens in Maastricht zijn, of een klein beetje in de buurt, ik kan Crafts & Co van harte aanbevelen als fijn shopadresje!

3 opmerkingen:

 1. Lijkt mij inderdaad een leuk, gezellig winkeltje. Merci voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat is ook wel een goed idee voor hier in de lege panden. Wij hebben om de 3 maand wel een speciale markt voor en door creatievelingen... Ook heel leuk...

  Lieve groet , dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de tip. Wij gaan geregeld een dagje naar Maastricht gewoon om wat rond te kuieren. Hebben dit altijd een zeer leuke stad gevonden. Volgende keer gaan we dit winkeltje even bezoeken. Mooie ketting trouwens, heel uniek.

  Fijn weekend, liefs Tinne

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie, ik lees ze met plezier!