Pagina's

donderdag 6 november 2014

Hello Kitty!

Een poosje geleden kwam er een superleuk, nieuw haakboekje uit: Hello Kitty crochet. Zoals de naam al doet vermoeden staan er allerlei Hello Kitty patroontjes in, maar ook patronen van andere figuurtjes uit de Sanrio-familie. Als fan van Hello Kitty begon mijn haaknaald direct te jeuken!


Ik haakte, op verzoek van Kim van Echtstudio (waar ik het boekje bestelde), direct een Hello Kitty uit het boekje. Superleuk om te doen en met de ovale veiligheidsoogjes die Kim sinds kort in haar assortiment heeft, hoef je ook niet de borduren (ik gebruikte de oogjes van 5mm).


Voor de roze wangetjes gebruikte ik brads (splitpennetjes, die veel gebruikt worden bij scrappen) van 4 mm doorsnee.


Uiteindelijk ben ik zo tevreden over deze Kitty! Wil je haar in het echt bewonderen? Dan kan dat, want ze is als het goed is te bewonderen in de stand van Echtstudio op de Kreadoe :-) En daarna verhuist ze naar de Echtstudio winkel!

5 opmerkingen:

 1. Leuk! Echt een Hello Kitty. Morgen ga ik naar de Kreadoe, dus zal ik haar vast zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!! Ik ga morgen naar de Krea Doe en zal er zeker naar uitkijken. Ik werk nu met een japans patroon van Hello Kitty, maar dat boek was al lang niet meer te krijgen. Ik ben benieuwd wat er verder in staat.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje! Je gaat er vast nog meer maken ( en showen ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind haar helemaal geslaagd! Slim bedacht om brads te gebruiken voor de wangetjes. Het boekje staat alvast op mijn verlanglijstje. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie, ik lees ze met plezier!