Pagina's

vrijdag 21 februari 2014

De laatste Boshi's

Het voelt een beetje vreemd... foto's van My Boshi's posten terwijl het buiten wel lente lijkt! De krokusjes, sneeuwklokjes en narcissen bloeien er lustig op los en de eerste groene blaadjes zitten aan de bomen. Wat een heerlijke "winter"  hebben we gehad :-)


Voor mijn collega Sandra haakte ik een My Boshi in marineblauw en offwhite. Gepimpt met een leuk merkje (uit mijn voorraad) en een knoopje (die vond ik laatst bij V&D)


Sandra zal nog wel gebruik maken van deze Boshi, aangezien ze nog een tripje naar St. Petersburg op de agenda heeft staan :-)


Voor haar man haakte ik een soortgelijke Boshi, maar dan in de kleuren van Cambuur Leeuwarden.


Leuke kleurencombi! Dit zullen vast en zeker de laatste winterse projecten zijn. Ondanks dat ik begonnen was aan een mutsje voor mezelf en plannen had daar bijpassende handwarmers bij te maken... Die moeten wachten tot komend najaar, de voorjaarskriebels die ik voel zijn onweerstaanbaar!!

4 opmerkingen:

  1. Leuke mutsen! En ondanks het al bijna lente achtige weer kunnen ze nog best hoor, die winterprojecten.
    Fijn weekend!

    Groeten, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De mutsen zijn leuk, maar geef jij maar toe aan de voorjaarskriebels, die zijn veel gezelliger (over het algemeen) dan de gevoelens die bij de winter horen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie, ik lees ze met plezier!