Pagina's

zaterdag 18 mei 2013

Méér hoezen!

Zoals beloofd, deze keer een blogpost over iPad-sleeves :-) Ik heb een aantal collega's die erg gehecht zijn aan dat handige apparaatje (want ja, ik moet toegeven, zo'n iPad ligt mij zelfs ;-)), voor hen haakte ik iPad-sleeves in (nog net geen) 50 tinten grijs!


Ieder kreeg zijn eigen versie... Rechtsboven op de foto donkergrijs met zwarte sluiting voor een stoere man...


Lichtgrijs met een witte sluiting ("want dat past zo mooi bij mijn bank en kussens", ik had het zelf kunnen zeggen!)...


En er was ook nog een lichtgrijze met een zwarte sluiting!
En natuurlijk, zoals het vaak gaat bij mij, kon ik niet stoppen met het hoezen-haken. Deze rolde dus ook nog van de haaknaald...


What a joy! Leuk om een keertje iets te maken met Ribbon XL. In tegenstelling tot Zpagetti haakt dit een stuk minder zwaar (dus minder pijnlijke polsen en schouders) en is het verkrijgbaar in vaste kleuren.


Binnenkort begin ik nog aan een knalroze (dat ligt natuurlijk helemaal in mijn straatje) en dan zijn alle tablets weer beschermd :-) Verder heb ik ook nog een portemonneetjes-haakstuip gehad en werk ik momenteel aan een opdracht. Binnenkort meer!


3 opmerkingen:

  1. Mooie hoezen! Die tablets zijn inderdaad behoorlijk handig, ik typ er nu ook op. Je bent lekker bezig zo te lezen, altijd fijn :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gaaf! en ja die portemonnee's, ik heb ze al gezien!!! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn ze mooi! En dan kunnen die dingen wel tegen een stootje met zo'n prachtige hoes! Leuke sluitingen heb je verwerkt :D

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie, ik lees ze met plezier!