Pagina's

maandag 4 maart 2013

Lente! {WIP # 1}

Op deze mooie eerste lentedag (die dubbel zo leuk is omdat ik vrij ben) vind ik het wel zo toepasselijk om iets lente-achtigs te posten.


De retro-pannenlappen in lentekleurtjes waar ik laatst vol enthousiasme aan begon :-) Ik was er tijdens het haken niet helemaal bij met mijn hoofd en maakte dus de ene fout na de andere (terwijl het patroon echt duidelijk is hoor), moest dus heel wat uithalen en opnieuw doen voordat het allemaal klopte.


Ik gebruikte de tutorial op het blog van Jenn van Color 'n' Cream en omdat ik weg ben van haar kleurkeuze heb ik dezelfde kleurtjes gebruikt. Vrolijk, bont, knallend, LENTE!


Ik heb er trouwens nog ophangoogjes aan gemaakt, door een sleutelring te omhaken en achterop de pannenlap vast te zetten. I'm pretty smitten with the result :-D (en trots op mezelf dat WIP # 1 nu klaar is)

13 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit, die van ie sleutelring is 'n goeie tip[
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker vrolijk en met het zonnetje erbij helemaal lente.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zijn wel heel erg mooi en vrolijk! Kan me haast niet voorstellen dat je in 1e instantie foutjes haakte, ze zijn zo knap gemaakt! Groetjes Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Slim idee met die ringen!
  Ze zijn lekker vrolijk geworden! (dat ben je vast niet altijd geweest tijdens het maken, maar gelukkig is het toch nog goed gekomen ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lente! Jeroen en ik zaten vanmiddag al bij de eerste strandtent die open was op Scheveningen in het zonnetje! De pannelappen zijn geweldig! ik wil ze ook..... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke pannenlappen en het idee van het ophanglusje is superpraktisch! Ik herinner mij nog die gehaakte pannenlappen van vroeger met doorgesleten ophanglusje! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn erg leuk geworden!!! Komt op mijn lijstje, haha! Die wordt maar langer en langer en langer... Ben het blog gaan volgen, zag er wel heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat zijn ze leuk! Wordt er helemaal vrolijk van! Echte lentekleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi hoor ,lijkt me best een lastig patroon !
  Vrolijk voor de lente :)
  groetjes trudette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie fleurige pannenlappen! Zonde om te gebruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Voor verdere gegevens verwijs ik je naar mijn blog: http://mevrouwhaakgaren.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie, ik lees ze met plezier!