Pagina's

vrijdag 18 januari 2013

W(ork) I(n) P(rogress)

De hele week ben ik snipverkouden en niet erg lekker geweest... ik had zelfs geen zin om te haken (dan is er dus echt wel iets mis ;-)). Gelukkig gaat het inmiddels een beetje beter en heb ik mijn W.I.P. weer opgepakt...


Dit weekend wil ik dit projectje afmaken :-) Ik ben ook nog steeeeeeeeeeeeeeeeeds bezig met Jack the Ripple. Het kost ontzettend veel tijd (je weet wat ze zeggen van de laatste loodjes) en mijn handen jeuken om te beginnen met iets nieuws, iets kleurigs, iets lente-achtigs!

17 opmerkingen:

 1. Suc6 nog met jack the ripple wat een werk hé? Ik ben ook aan een gehaakte(zigzag) deken begonnen maar dat kost inderdaad veel tijd. Af en toe doe ik voor de afwisseling een klein ander werkje tussendoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is me een klus zeg! Het wordt wel heel mooi, ik moet nog 20 toeren (a 30 min. per toer), en dan nog afwerken, dus voorlopig ben ik nog niet klaar. Maar we houden vol! Ik doe tussendoor ook graag andere projectjes om een beetje afwisseling te houden.

   Verwijderen
 2. Ah, nu ben ik er ook eindelijk achter waar w.i.p. voor staat! Had het al meer dan eens voorbij zien komen, alleen geen idee gehad wat het betekende... Hihi! Thanks!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig dat je inmiddels weer wat bent opgeknapt; grieperig zijn is maar niets. Ben je met Piglet/Knorretje bezig?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, grieperig zijn iets niets voor een bezig bijtje, hihi! Ik ben nu met Knorretje bezig inderdaad, heb het hoofdje al een paar keer uit moeten halen. Bleek er een foutje in het patroon te zitten... grrr....!

   Verwijderen
 4. gewoon doorgaan! hahaha, zeg ik die al drie weken niks uitvoerd....., wel een paar hakende collega's ontdekt, dus aankomende nacht gaan we haken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En, is het gelukt? Of moest je gewoon keihard aan de bak? Bij ons is het heel hard werken de laatste tijd!

   Verwijderen
  2. haaknaald en bolletjes bij me, was het ineens druk hahaha!

   Verwijderen
 5. Ik ken het gevoel; bezig zijn met een groot project en zo graag aan iets nieuws beginnen. Ik ben ruim twee jaar (!) geleden gestart met twee tweepersoons grannydekens. Voor allebei de dochters één. Ik heb van eentje alle granny's nu klaar, van de ander nog ongeveer 36. Maar dat aan elkaar haken is ook nog een hele klus! Voorlopig begin ik niet meer aan zoiets omvangrijks. Succes met je WIP's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. WOW! Twee dekens, dat vind ik echt heel erg dapper hoor! Voordeel van deze ripple is dat je het niet meer aan elkaar hoeft te haken... pfff... die klus is inderdaad enorm.

   Verwijderen
 6. Succes met je Ripple! En Knorretje wordt vast ook erg leuk...beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik ben gelukkig een stuk opgeknapt en gisteren heb ik Knorretje afgemaakt :-) Hij is erg leuk geworden, binnenkort post ik 'm...

   Verwijderen
 7. Ek het nou eers al jou posts gesoek oor Jack the Ripple. Jy is amper klaar! Dit gaan baie mooi wees.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Wat leuk om ook een volger te hebben in Zuid Afrika :-)

   Verwijderen
 8. Ik ken het haha ben ook met zo'n deken bezig. Heb inmiddels al het een en ander tussendoor gehaakt! Dit ziet er in ieder geval al heel vrolijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanx! Ik ga gewoon stug door hoor, het einde is in zicht, hihi! En wat zal ik blij zijn als ie af is en ik 'm aan jullie kan laten zien. Jij ook volhouden hoor!

   Verwijderen

Dank je wel voor je reactie, ik lees ze met plezier!